KATHLEEN CLAERHOUT

JUWELEN EN CREATIES

 

 

 

 

 

 

KATHLEEN ONTWERPT EN CREËERT REEDS 25 JAAR, MET EEN ONGEBREIDELDE FANTASIE ONTSTAAN UIT DE WERELD WAARIN ZE OPGROEIDE, DE WERELD DIE DICHT AANLEUNT BIJ HET MYSTIEKE WERK VAN HAAR VADER MARC CLAERHOUT, BEELDHOUWER EN BRONSGIETER.

 

HET ONTWERPEN, BOETSEREN, VORMEN, GIETEN, SLIJPEN, POLIEREN, STENEN ZETTEN GEBEURT

EIGENHANDIG EN ARTISANAAL. IEDER JUWEEL IN ZUIVER ZILVER EN GOUD, OF MET 24 KARAAT GOUD VERGULD , IS UNIEK, EN GECREËERD IN EERSTE INSTANTIE VOOR HAARZELF OF OP VRAAG VAN HAAR KLANT, ZOWEL VROUW OF MAN.

 

HET IS GEPERSONALISEERD MAATWERK MET EDELE METALEN EN EDELSTENEN.

 

KATHLEEN ONTWERPT RINGEN, HALSKETTINGEN, ARMBANDEN, SLEUTELHANGERS EN LEDEREN ACCESSOIRES.

 

HEEL NIEUW IS DE COLLECTIE EXCLUSIEVE HANDTASSEN IN LEDER, AFGEWERKT MET TIN EN VOLLEDIG MET DE HAND GEMAAKT VOLGENS EEN TECHNIEK DIE ZE ALS JONG MEISJE LEERDE VAN HAAR GROOTVADER DANIEL CLAERHOUT.

 

KATHLEEN WORDT ZELF GELUKKIG DOOR HET CREËREN. MAAR DE GROOTSTE VOLDOENING VINDT ZE WANNEER HAAR KLANTEN ‘ZICH MOOIER VOELEN ‘ DOOR HET DRAGEN VAN HAAR JUWELEN.

 

DEZE JUWELEN EN CREATIES ZIJN EEN EIGEN FANTASIEWERELD VOL UNIEKE WEZENS, ONTWORPEN OM JE TE VERGEZELLEN OP JE TOCHT DOOR HET LEVEN.

 

FRANS, ANTOON, DANIEL, JEF, MAY, MARC … GROOTNONKEL, GROOTVADER, OOM, TANTE, VADER.

DE MEESTEN FULLTIME KUNSTSCHILDER OF BEELDHOUWER. EEN TRADITIE … HET ZIT IN DE GENEN BIJ DEZE FAMILIE.

 

KATHLEEN CLAERHOUT IS GEBOREN IN 1969 EN STUDEERDE AAN DE HOGESCHOOL SINT-LUCAS ARCHITECTUUR IN GENT. TIJDENS EN NA HAAR STUDIES GENOOT KATHLEEN EEN OPLEIDING IN HET ATELIER VAN VADER MARC CLAERHOUT.

 

KATHLEEN IS REEDS JAREN ACTIEF ALS BINNENHUISARCHITECTE VOOR DE PRIVÉ- EN BEDRIJVENSECTOR EN ALS ONTWERPSTER VAN SPECIFIEKE OBJECTEN IN TEXTIEL VOOR STANDEN EN SHOWROOMS.